Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Steklenica Vodke

Snowflake Vodka

Steklenica Vodke Navdihnila me je preprostost in hkrati kompleksnost snežinke. Večino časa preprosto preidemo življenje, ne da bi sploh opazili vso lepoto in zapletenost stvari okoli nas. Narava je polna preprostih stvari, toda ko začneš biti pozoren, se zavedaš, da so te preproste stvari veliko bolj zapletene, kot si mislil. To je bil začetek mojega oblikovanja, da poskušam razlagati in ustvariti novo obliko steklenice v popolni ustreznosti z naravo. Tako kot v naravi, ko približujemo zapletene oblike, ki bi jih oko lahko videlo poljubno, odkrijemo geometrijski vzorec.

Ime Projekta : Snowflake Vodka, Ime oblikovalcev : Adrian Munoz, Naročnik ime : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Steklenica Vodke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.