Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bluetooth Ročna Ura

Knotch

Bluetooth Ročna Ura Ljudje preverjajo svoje telefone več kot 150-krat na dan. Pametne ure, ki so danes zasnovane, so le še ena mobilna naprava znotraj same ure. "Knotch" podjetja Akira Samson Design je pametna ura, ki uporabniku omogoča prejemanje obvestil / zgrešenih obvestil s povezavo Bluetooth s telefonom in povratne informacije o vibracijah, tako da ljudje redkeje preverjajo svoj telefon. "Knotch" ima dobro vidljivost in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik. "Knotch" je stroškovno učinkovita ura, zato si jo lahko zlahka privoščijo mladi, ki želijo slediti modnim trendom in napredni tehnologiji.

Ime Projekta : Knotch, Ime oblikovalcev : Akira Deng, Samson So, Naročnik ime : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Ročna Ura

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.