Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bluetooth Ročna Ura

Knotch

Bluetooth Ročna Ura Ljudje preverjajo svoje telefone več kot 150-krat na dan. Pametne ure, ki so danes zasnovane, so le še ena mobilna naprava znotraj same ure. "Knotch" podjetja Akira Samson Design je pametna ura, ki uporabniku omogoča prejemanje obvestil / zgrešenih obvestil s povezavo Bluetooth s telefonom in povratne informacije o vibracijah, tako da ljudje redkeje preverjajo svoj telefon. "Knotch" ima dobro vidljivost in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik. "Knotch" je stroškovno učinkovita ura, zato si jo lahko zlahka privoščijo mladi, ki želijo slediti modnim trendom in napredni tehnologiji.

Ime Projekta : Knotch, Ime oblikovalcev : Akira Deng, Samson So, Naročnik ime : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Ročna Ura

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.