Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Zeitgeist

Ura Ura odraža zeitgeist, ki je povezan s pametnimi, tehnološkimi in trpežnimi materiali. Visokotehnološko površino izdelka predstavljata karbonski del telesa in časovni prikazovalnik s polnim torom (luknje). Oglje nadomešča kovinski del, kot relikvijo preteklosti in poudarja funkcijski del ure. Odsotnost osrednjega dela kaže, da inovativna LED indikacija nadomešča klasični urni mehanizem. Mehko osvetlitev ozadja je mogoče nastaviti v skladu z najljubšo barvo lastnika, senzor svetlobe pa bo spremljal moč osvetlitve.

Ime Projekta : Zeitgeist, Ime oblikovalcev : Dmitry Pogorelov, Naročnik ime : NCC Russia.

Zeitgeist Ura

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.