Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Zeitgeist

Ura Ura odraža zeitgeist, ki je povezan s pametnimi, tehnološkimi in trpežnimi materiali. Visokotehnološko površino izdelka predstavljata karbonski del telesa in časovni prikazovalnik s polnim torom (luknje). Oglje nadomešča kovinski del, kot relikvijo preteklosti in poudarja funkcijski del ure. Odsotnost osrednjega dela kaže, da inovativna LED indikacija nadomešča klasični urni mehanizem. Mehko osvetlitev ozadja je mogoče nastaviti v skladu z najljubšo barvo lastnika, senzor svetlobe pa bo spremljal moč osvetlitve.

Ime Projekta : Zeitgeist, Ime oblikovalcev : Dmitry Pogorelov, Naročnik ime : NCC Russia.

Zeitgeist Ura

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.