Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza, Stol, Svetilka

Ayers

Miza, Stol, Svetilka Oblika in enotnost predmeta v kombinaciji z inovativno uporabo materialov v proizvodnji kot pluta in "plutovina" sta edinstvena dejavnika, ki ta kos razlikujeta od drugih. Vsak stol je izrezan na visokotehnološkem CNC stroju iz enega samega bloka plute. Ista metoda se uporablja za osnovo mize. Namizna plošča in kampanula svetilke sta narejena iz "plutovine" (inovativnega materiala, ki združuje bazaltno vlakno in pluto), ki koščkom daje lahkotnost. Žarnica uporablja LED tehnologijo v svojem sistemu osvetlitve.

Ime Projekta : Ayers , Ime oblikovalcev : Albertina Oliveira, Naročnik ime : Albertina Oliveira.

Ayers  Miza, Stol, Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.