Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza, Stol, Svetilka

Ayers

Miza, Stol, Svetilka Oblika in enotnost predmeta v kombinaciji z inovativno uporabo materialov v proizvodnji kot pluta in "plutovina" sta edinstvena dejavnika, ki ta kos razlikujeta od drugih. Vsak stol je izrezan na visokotehnološkem CNC stroju iz enega samega bloka plute. Ista metoda se uporablja za osnovo mize. Namizna plošča in kampanula svetilke sta narejena iz "plutovine" (inovativnega materiala, ki združuje bazaltno vlakno in pluto), ki koščkom daje lahkotnost. Žarnica uporablja LED tehnologijo v svojem sistemu osvetlitve.

Ime Projekta : Ayers , Ime oblikovalcev : Albertina Oliveira, Naročnik ime : Albertina Oliveira.

Ayers  Miza, Stol, Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.