Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

La Chaise Impossible

Stol Atraktivno čist dizajn. "Nemogoči stol" stoji v samo dveh nogah. Je lahka; 5 do 10 kg. Še vedno močan za podporo do 120 kg. Enostavna je za izdelavo, lepa, robustna, večna, nerjaveča, brez vijakov in nohtov. Modularen je za več položajev in različne navade, umetniško delo, zabavno je, popolnoma recikliran in okolju prijazen, izdelan iz masivnega lesa in aluminijastih cevi, ki je zasnovan tako, da traja večno. (Konstrukcija je lahko izdelana iz različnih materialov, kot so plastika, kovine ali beton za javna mesta. Sedež v tekstilu ali usnju)

Ime Projekta : La Chaise Impossible, Ime oblikovalcev : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Naročnik ime : LeThermidor.

La Chaise Impossible Stol

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.