Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

La Chaise Impossible

Stol Atraktivno čist dizajn. "Nemogoči stol" stoji v samo dveh nogah. Je lahka; 5 do 10 kg. Še vedno močan za podporo do 120 kg. Enostavna je za izdelavo, lepa, robustna, večna, nerjaveča, brez vijakov in nohtov. Modularen je za več položajev in različne navade, umetniško delo, zabavno je, popolnoma recikliran in okolju prijazen, izdelan iz masivnega lesa in aluminijastih cevi, ki je zasnovan tako, da traja večno. (Konstrukcija je lahko izdelana iz različnih materialov, kot so plastika, kovine ali beton za javna mesta. Sedež v tekstilu ali usnju)

Ime Projekta : La Chaise Impossible, Ime oblikovalcev : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Naročnik ime : LeThermidor.

La Chaise Impossible Stol

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.