Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Urbane Skulpture

Santander World

Urbane Skulpture Santander World je javni umetniški dogodek, ki ga sestavlja skupina kipov, ki slavi umetnost in obdaja mesto Santander (Španija) v pripravah na svetovno prvenstvo v jadranju Santander 2014. Skulpture merijo 4,2 metra, izdelane so iz pločevine in vsaka od njih izdelujejo različne vizualne umetnike. Vsak del predstavlja konceptualno kulturo ene od petih celin. Pomeni je, da predstavljajo ljubezen in spoštovanje kulturne raznolikosti kot orodja za mir skozi oči različnih umetnikov in pokažejo, da družba raznolikost pozdravlja z odprtimi rokami.

Ime Projekta : Santander World, Ime oblikovalcev : Jose Angel Cicero, Naročnik ime : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Urbane Skulpture

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.