Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Urbane Skulpture

Santander World

Urbane Skulpture Santander World je javni umetniški dogodek, ki ga sestavlja skupina kipov, ki slavi umetnost in obdaja mesto Santander (Španija) v pripravah na svetovno prvenstvo v jadranju Santander 2014. Skulpture merijo 4,2 metra, izdelane so iz pločevine in vsaka od njih izdelujejo različne vizualne umetnike. Vsak del predstavlja konceptualno kulturo ene od petih celin. Pomeni je, da predstavljajo ljubezen in spoštovanje kulturne raznolikosti kot orodja za mir skozi oči različnih umetnikov in pokažejo, da družba raznolikost pozdravlja z odprtimi rokami.

Ime Projekta : Santander World, Ime oblikovalcev : Jose Angel Cicero, Naročnik ime : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Urbane Skulpture

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.