Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Klubska Miza

Strech.me

Klubska Miza Strech.me klub in kavna miza je odgovor na prošnjo za večnamenski kos pohištva v sodobnem domu. Uporabnika spodbujamo, da ustvari različne kombinacije, ki določajo njegovo trenutno obliko in funkcijo. V izvlečenem stanju prihrani prostor, podaljšek drsne mize pa je možen na levi in desni strani brez kovinskih delov ali dodatnih mehanizmov - od 80 do 150 cm. Dva raztegljiva elementa je mogoče v celoti odstraniti iz glavne konstrukcije in jih preurediti tako, da samostojno služijo kot vsestranski prostorski elementi: klop, dodatna miza, vaza / časopisno stojalo ali nočna omarica.

Ime Projekta : Strech.me, Ime oblikovalcev : Ivana Cvetkovic Lakos, Naročnik ime : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubska Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.