Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Klubska Miza

Strech.me

Klubska Miza Strech.me klub in kavna miza je odgovor na prošnjo za večnamenski kos pohištva v sodobnem domu. Uporabnika spodbujamo, da ustvari različne kombinacije, ki določajo njegovo trenutno obliko in funkcijo. V izvlečenem stanju prihrani prostor, podaljšek drsne mize pa je možen na levi in desni strani brez kovinskih delov ali dodatnih mehanizmov - od 80 do 150 cm. Dva raztegljiva elementa je mogoče v celoti odstraniti iz glavne konstrukcije in jih preurediti tako, da samostojno služijo kot vsestranski prostorski elementi: klop, dodatna miza, vaza / časopisno stojalo ali nočna omarica.

Ime Projekta : Strech.me, Ime oblikovalcev : Ivana Cvetkovic Lakos, Naročnik ime : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubska Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.