Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemus je skrinja, katere arhitekturni videz je poudarjen z vijugavo potjo furnirja, ki spominja na ulice v mestu. Izjemna zasnova in mehanizem predalov dopolnjujeta njegov podcenjeni obris. Kontrastne barve javorjevega in črnega ebenovnega furnirja ter visokokakovostna izdelava poudarjajo ekskluzivni videz Labyrinth-a.

Ime Projekta : Labyrinth, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naročnik ime : ArteNemus.

Labyrinth Komoda

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.