Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemus je skrinja, katere arhitekturni videz je poudarjen z vijugavo potjo furnirja, ki spominja na ulice v mestu. Izjemna zasnova in mehanizem predalov dopolnjujeta njegov podcenjeni obris. Kontrastne barve javorjevega in ─Źrnega ebenovnega furnirja ter visokokakovostna izdelava poudarjajo ekskluzivni videz Labyrinth-a.

Ime Projekta : Labyrinth, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naro─Źnik ime : ArteNemus.

Labyrinth Komoda

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na podro─Źju mode, obla─Źil in obla─Źil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili ┼íe mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, obla─Źilna in obla─Źilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za dru┼żbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odli─Źnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odli─Źni in navdihujo─Źi modeli. Vsak dan nas obi┼í─Źite, da boste u┼żivali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih najve─Źjih oblikovalcev po vsem svetu.