Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemus je skrinja, katere arhitekturni videz je poudarjen z vijugavo potjo furnirja, ki spominja na ulice v mestu. Izjemna zasnova in mehanizem predalov dopolnjujeta njegov podcenjeni obris. Kontrastne barve javorjevega in črnega ebenovnega furnirja ter visokokakovostna izdelava poudarjajo ekskluzivni videz Labyrinth-a.

Ime Projekta : Labyrinth, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naročnik ime : ArteNemus.

Labyrinth Komoda

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.