Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Sadilnik

Lab

Večnamenski Sadilnik Ta projekt želi ustvariti in ustvariti občutke in misli o odnosih med industrijo in naravo. LAB prinaša enostaven in eleganten način gojenja sobnih rastlin. Uporabniki lahko konfigurirajo njegovo velikost tako, da ustreza različnim območjem in njene luči omogočajo rastlinam v prostorih z premalo naravnih virov svetlobe. To je modularna struktura, ki uporabnikom omogoča, da se igrajo z različnimi konfiguracijami steklenih posod, ki jih lahko uporabite kot sadilniki ali svetlobni viri. Zasnova upošteva posode za terarije, hidroponike in tradicionalni način gojenja.

Ime Projekta : Lab, Ime oblikovalcev : Diego León Vivar, Naročnik ime : Diego León Vivar.

Lab Večnamenski Sadilnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.