Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Sadilnik

Lab

Večnamenski Sadilnik Ta projekt želi ustvariti in ustvariti občutke in misli o odnosih med industrijo in naravo. LAB prinaša enostaven in eleganten način gojenja sobnih rastlin. Uporabniki lahko konfigurirajo njegovo velikost tako, da ustreza različnim območjem in njene luči omogočajo rastlinam v prostorih z premalo naravnih virov svetlobe. To je modularna struktura, ki uporabnikom omogoča, da se igrajo z različnimi konfiguracijami steklenih posod, ki jih lahko uporabite kot sadilniki ali svetlobni viri. Zasnova upošteva posode za terarije, hidroponike in tradicionalni način gojenja.

Ime Projekta : Lab, Ime oblikovalcev : Diego León Vivar, Naročnik ime : Diego León Vivar.

Lab Večnamenski Sadilnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.