Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Ker se je umetniški muzej Wanlin nahajal v kampusu univerze Wuhan, je naša ustvarjalnost morala odražati naslednje značilnosti: Osrednje stičišče študentov, da bi častili in cenili umetnost, hkrati pa predstavljali vidike tipične umetniške galerije. Prav tako je moral nastopiti kot "humanističen". Ko študentje stojijo na začetni črti svojega življenja, ta muzej umetnosti deluje kot uvodno poglavje za cenjenje študentov umetnosti in umetnost jih bo spremljala celo življenje.

Ime Projekta : Wanlin Art Museum, Ime oblikovalcev : Dongdao Creative Branding Group, Naročnik ime : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logotip

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.