Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Ker se je umetniški muzej Wanlin nahajal v kampusu univerze Wuhan, je naša ustvarjalnost morala odražati naslednje značilnosti: Osrednje stičišče študentov, da bi častili in cenili umetnost, hkrati pa predstavljali vidike tipične umetniške galerije. Prav tako je moral nastopiti kot "humanističen". Ko študentje stojijo na začetni črti svojega življenja, ta muzej umetnosti deluje kot uvodno poglavje za cenjenje študentov umetnosti in umetnost jih bo spremljala celo življenje.

Ime Projekta : Wanlin Art Museum, Ime oblikovalcev : Dongdao Creative Branding Group, Naročnik ime : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logotip

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.