Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina

Munige

Trgovina Od zunanjosti in notranjosti do celotne zgradbe je poln betona podobnega materiala, dopolnjenega s črno, belo in nekaj barv lesa, ki skupaj ustvarjata hladen ton. Stopnišče v središču prostora postane vodilna vloga, različne kotne zložene oblike so kot stožec, ki podpira celotno drugo nadstropje, in se v pritličju združijo z razširjeno platformo. Prostor je kot popolnoma del.

Ime Projekta : Munige, Ime oblikovalcev : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Naročnik ime : B.P.S design.

Munige Trgovina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.