Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina

Munige

Trgovina Od zunanjosti in notranjosti do celotne zgradbe je poln betona podobnega materiala, dopolnjenega s črno, belo in nekaj barv lesa, ki skupaj ustvarjata hladen ton. Stopnišče v središču prostora postane vodilna vloga, različne kotne zložene oblike so kot stožec, ki podpira celotno drugo nadstropje, in se v pritličju združijo z razširjeno platformo. Prostor je kot popolnoma del.

Ime Projekta : Munige, Ime oblikovalcev : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Naročnik ime : B.P.S design.

Munige Trgovina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.