Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spa, Kozmetični Salon

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Kozmetični Salon Kompleks, sestavljen iz treh nadstropij. Notranjost prvega in drugega nadstropja v vesoljskem slogu. Sestavljen je iz preddverja in petih dvoran z bazeni in SPA conami. Prostor vsake dvorane, ki je tehnično opremljen večnamenske, lakonske najpreprostejše oblike, varen in udoben. Vsaka soba ima barvno shemo. Ponujajo se elementi futurizma in nadrealizma, ki poudarjajo identiteto notranjosti. V 3. nadstropju so bile dvorana, restavracija in avtorjeve hotelske SPA številke

Ime Projekta : LYNX CLUB Business & Beauty, Ime oblikovalcev : Gurleva Marina, Naročnik ime : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Kozmetični Salon

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.