Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spa, Kozmetični Salon

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Kozmetični Salon Kompleks, sestavljen iz treh nadstropij. Notranjost prvega in drugega nadstropja v vesoljskem slogu. Sestavljen je iz preddverja in petih dvoran z bazeni in SPA conami. Prostor vsake dvorane, ki je tehnično opremljen večnamenske, lakonske najpreprostejše oblike, varen in udoben. Vsaka soba ima barvno shemo. Ponujajo se elementi futurizma in nadrealizma, ki poudarjajo identiteto notranjosti. V 3. nadstropju so bile dvorana, restavracija in avtorjeve hotelske SPA številke

Ime Projekta : LYNX CLUB Business & Beauty, Ime oblikovalcev : Gurleva Marina, Naročnik ime : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Kozmetični Salon

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.