Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nosljiva Luksuzna Umetnost

Animal Instinct

Nosljiva Luksuzna Umetnost Nosilna luksuzna umetniška zbirka umetnikov NYC Christopher Ross je Animal Instinct serija živalskih navdihljivih, omejenih nakladov, ki jih je umetnik sam izdelal iz starinskega srebra, 24-karatnega zlata in boemskega stekla. Skulpturni pasovi domiselno zabrišejo meje med umetnostjo, nakitom, visoko obliko in luksuznim dizajnom za edinstvene, provokativne izjave, ki telesu prinašajo koncept živalske umetnosti. Opazni, privlačni in izvirni, brezčasni izjavni deli so raziskovanje ženskega živalskega instinkta v kiparski obliki.

Ime Projekta : Animal Instinct, Ime oblikovalcev : Christopher Ross, Naročnik ime : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Nosljiva Luksuzna Umetnost

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.