Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nosljiva Luksuzna Umetnost

Animal Instinct

Nosljiva Luksuzna Umetnost Nosilna luksuzna umetniška zbirka umetnikov NYC Christopher Ross je Animal Instinct serija živalskih navdihljivih, omejenih nakladov, ki jih je umetnik sam izdelal iz starinskega srebra, 24-karatnega zlata in boemskega stekla. Skulpturni pasovi domiselno zabrišejo meje med umetnostjo, nakitom, visoko obliko in luksuznim dizajnom za edinstvene, provokativne izjave, ki telesu prinašajo koncept živalske umetnosti. Opazni, privlačni in izvirni, brezčasni izjavni deli so raziskovanje ženskega živalskega instinkta v kiparski obliki.

Ime Projekta : Animal Instinct, Ime oblikovalcev : Christopher Ross, Naročnik ime : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Nosljiva Luksuzna Umetnost

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.