Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Newmoon

Svetilka Newmoon je stropna svetilka iz pihanega stekla, majhne luči pa so nameščene v notranjosti lukenj, ki jih navdihuje površina Lune, s svojimi sirastimi luknjami, s katerimi bi lunova luč vnesla v atmosfero doma. Ta privlačna steklena senčnik s svojimi ukrivljenimi robovi luknje daje občutek modernosti. Te luknje svetlobe s svojim kotom ovijanja svetijo bolje in širše. Učinkovitost in estetska lepota sta združeni in zagotavljata tudi čustveno povezanost med "Newmoon-om" in ljudmi.

Ime Projekta : Newmoon, Ime oblikovalcev : Nima Bavardi, Naročnik ime : Nima Bvi Design.

Newmoon Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.