Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Newmoon

Svetilka Newmoon je stropna svetilka iz pihanega stekla, majhne luči pa so nameščene v notranjosti lukenj, ki jih navdihuje površina Lune, s svojimi sirastimi luknjami, s katerimi bi lunova luč vnesla v atmosfero doma. Ta privlačna steklena senčnik s svojimi ukrivljenimi robovi luknje daje občutek modernosti. Te luknje svetlobe s svojim kotom ovijanja svetijo bolje in širše. Učinkovitost in estetska lepota sta združeni in zagotavljata tudi čustveno povezanost med "Newmoon-om" in ljudmi.

Ime Projekta : Newmoon, Ime oblikovalcev : Nima Bavardi, Naročnik ime : Nima Bvi Design.

Newmoon Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.