Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javno Zvočno Pohištvo

Sonoro

Javno Zvočno Pohištvo "Sonoro" je projekt, ki temelji na spremembi ideje javnega pohištva, z zasnovo in razvojem javnega zvočnega pohištva v Kolumbiji (tolkalni instrument). To spreminja, spodbuja in ustvarja rekreacijo in vključevanje kulturnih praks, ki jih razvija skupnost, da bi se izrazili zaradi svoje kulturne raznolikosti, ki omogoča opolnomočenje elementov njihove identitete. To je pohištvo, ki ustvarja prostor za interakcijo in druženje med različnimi uporabniki (prebivalci, turisti, obiskovalci in študenti) okoli poseljenega območja.

Ime Projekta : Sonoro, Ime oblikovalcev : Kevin Fonseca Laverde, Naročnik ime : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Javno Zvočno Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.