Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javno Zvočno Pohištvo

Sonoro

Javno Zvočno Pohištvo "Sonoro" je projekt, ki temelji na spremembi ideje javnega pohištva, z zasnovo in razvojem javnega zvočnega pohištva v Kolumbiji (tolkalni instrument). To spreminja, spodbuja in ustvarja rekreacijo in vključevanje kulturnih praks, ki jih razvija skupnost, da bi se izrazili zaradi svoje kulturne raznolikosti, ki omogoča opolnomočenje elementov njihove identitete. To je pohištvo, ki ustvarja prostor za interakcijo in druženje med različnimi uporabniki (prebivalci, turisti, obiskovalci in študenti) okoli poseljenega območja.

Ime Projekta : Sonoro, Ime oblikovalcev : Kevin Fonseca Laverde, Naročnik ime : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Javno Zvočno Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.