Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Darilno Embalažo Za Torte

Marais

Darilno Embalažo Za Torte Darilno embalažo za torte (finančnik). Na sliki je prikazana škatla velikosti 15 pogač (dve oktavi). Običajno darilne škatle vse torte preprosto lepo razporedijo. Vendar pa so njihove škatle posamično zavitih tort. Zmanjšali so stroške, če so se osredotočili na samo en dizajn, in z uporabo vseh šestih površin so lahko poustvarili vsako vrsto tipkovnice. S to zasnovo lahko ustvarijo poljubno velikost tipkovnice, od majhnih tipkovnic, do popolnih klavirjev z 88 ključi in celo večjih. Na primer, za eno oktavo od 13 tipk uporabljajo 8 tort. In velik klavir z 88 ključi bi bil darilna škatla s 52 tortami.

Ime Projekta : Marais, Ime oblikovalcev : Kazuaki Kawahara, Naročnik ime : Latona Marketing Inc..

Marais Darilno Embalažo Za Torte

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.