Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

Meaningful Heart

Nakit Obstaja veliko nakita, ki nosi spomine na družino ali dogodke. Od takrat so postali staromodni, vendar so preveč neprecenljivi in ljubljeni, da bi jih lahko prodali. Pogosto jih zataknejo v škatlo za nakit. Pomemben srčni nakit je navadno obesek, ki ga lahko nosite bodisi na ogrlici, včasih kot šarmer, broška ali ključ. Gre za nov kos nakita v novi obliki, ki pa še vedno ohranja vsa posamezna čustva in spomine. Vsekakor je narejeno iz ljubljenega starega zlata, ki so ga zaupali Brittas Schmiede. To je koncept taljenja srca.

Ime Projekta : Meaningful Heart, Ime oblikovalcev : Britta Schwalm, Naročnik ime : Britta Schwalm.

Meaningful Heart Nakit

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.