Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Nakita

Imagination

Kolekcija Nakita V dekoraciji, ki jo je ustvaril Yumin Konstantin, ne bomo videli dobesedne ponovitve narave. Njegove oblike za oči so različne, to niso slike iz atlasa biologije, izvedene v plemenitih kovinah in dragih kamnih. To so artefakti, ustvarjeni za okrasitev obraza in telesa osebe. Da mu vsak dan dodamo veselje. Ker pa so oblike, ustvarjene z umetnikovo domišljijo, v sebi nosijo naravo življenje z dotikom. Skozi teksturo in taktilne lastnosti neprebavljivih materialov, skozi igro svetlobe in sence na njihovih površinah.

Ime Projekta : Imagination, Ime oblikovalcev : Konstantin Yumin, Naročnik ime : Konstantin Yumin .

Imagination Kolekcija Nakita

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.