Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Nakita

Imagination

Kolekcija Nakita V dekoraciji, ki jo je ustvaril Yumin Konstantin, ne bomo videli dobesedne ponovitve narave. Njegove oblike za oči so različne, to niso slike iz atlasa biologije, izvedene v plemenitih kovinah in dragih kamnih. To so artefakti, ustvarjeni za okrasitev obraza in telesa osebe. Da mu vsak dan dodamo veselje. Ker pa so oblike, ustvarjene z umetnikovo domišljijo, v sebi nosijo naravo življenje z dotikom. Skozi teksturo in taktilne lastnosti neprebavljivih materialov, skozi igro svetlobe in sence na njihovih površinah.

Ime Projekta : Imagination, Ime oblikovalcev : Konstantin Yumin, Naročnik ime : Konstantin Yumin .

Imagination Kolekcija Nakita

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.