Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dekorativni Beton

ConcreteCube

Dekorativni Beton V okviru tega projekta je Emese Orbán eksperimentirala s kalupi iz različnih materialov, poleg tega pa je beton pomešala z drugimi materiali. Oblikovalec je želel ustvariti tudi nekonvencionalne površine, kot tudi barvati beton na različne načine. Poskušala je odgovoriti na naslednja vprašanja. V kakšnem obsegu bi lahko spremenili beton, da bi material še vedno ohranil svoje značilnosti? Je beton le siv, hladen in trd material? Projektant je zaključil, da se lahko značilnosti betona spreminjajo in zato nastajajo nove materialne lastnosti in vtisi.

Ime Projekta : ConcreteCube, Ime oblikovalcev : Emese Orbán, Naročnik ime : Emese Orbán.

ConcreteCube Dekorativni Beton

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.