Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dekorativni Beton

ConcreteCube

Dekorativni Beton V okviru tega projekta je Emese Orbán eksperimentirala s kalupi iz različnih materialov, poleg tega pa je beton pomešala z drugimi materiali. Oblikovalec je želel ustvariti tudi nekonvencionalne površine, kot tudi barvati beton na različne načine. Poskušala je odgovoriti na naslednja vprašanja. V kakšnem obsegu bi lahko spremenili beton, da bi material še vedno ohranil svoje značilnosti? Je beton le siv, hladen in trd material? Projektant je zaključil, da se lahko značilnosti betona spreminjajo in zato nastajajo nove materialne lastnosti in vtisi.

Ime Projekta : ConcreteCube, Ime oblikovalcev : Emese Orbán, Naročnik ime : Emese Orbán.

ConcreteCube Dekorativni Beton

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.