Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Vrossis

Logotip Glavno načelo zasnove je iz grške starodavne besede Vrossis, ki pomeni negovati. Kozmetika neguje kožo, kemikalije pa ne. Da bi stranke optično prepričali, da gre za vse zeliščni kozmetični list, smo v prvi začetnici dodali črko V. V veliki črki V je treba narediti preobrazbo v nekaj, kar bolj spodbudi oko. Tako je nastala "krona kraljeve čebele" v obliki V. Za podčrtavanje serije so uporabljene različne barve. Modra barva za vlaženje itd.

Ime Projekta : Vrossis, Ime oblikovalcev : Vrossis, Naročnik ime : Vrossis.

Vrossis Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.