Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Vrossis

Logotip Glavno načelo zasnove je iz grške starodavne besede Vrossis, ki pomeni negovati. Kozmetika neguje kožo, kemikalije pa ne. Da bi stranke optično prepričali, da gre za vse zeliščni kozmetični list, smo v prvi začetnici dodali črko V. V veliki črki V je treba narediti preobrazbo v nekaj, kar bolj spodbudi oko. Tako je nastala "krona kraljeve čebele" v obliki V. Za podčrtavanje serije so uporabljene različne barve. Modra barva za vlaženje itd.

Ime Projekta : Vrossis, Ime oblikovalcev : Vrossis, Naročnik ime : Vrossis.

Vrossis Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.