Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Žafran Mlinček

Crocu

Žafran Mlinček Cilj oblikovalca je spremeniti stare tehnike brušenja, kot je uporaba pestila, da bi povečali zmogljivosti in prinesli čudovito uporabniško izkušnjo v novem izdelku. Crocu kot žafran je njegovo prizadevanje za doseganje rezultatov treh kulturnih, turističnih in naravnih vidikov svoje matične države Iran ob strani časa, kot tudi ohranjanje njegove kakovosti in svežine.

Ime Projekta : Crocu, Ime oblikovalcev : Seyed Ilia Daneshpour, Naročnik ime : CROCU.

Crocu Žafran Mlinček

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.