Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Žafran Mlinček

Crocu

Žafran Mlinček Cilj oblikovalca je spremeniti stare tehnike brušenja, kot je uporaba pestila, da bi povečali zmogljivosti in prinesli čudovito uporabniško izkušnjo v novem izdelku. Crocu kot žafran je njegovo prizadevanje za doseganje rezultatov treh kulturnih, turističnih in naravnih vidikov svoje matične države Iran ob strani časa, kot tudi ohranjanje njegove kakovosti in svežine.

Ime Projekta : Crocu, Ime oblikovalcev : Seyed Ilia Daneshpour, Naročnik ime : CROCU.

Crocu Žafran Mlinček

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.