Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Barska Restavracija

IL MARE

Barska Restavracija V tej restavraciji smo sprejeli koncept "oblikovanje, ki ga je mogoče prilepiti". Za upravljanje več restavracij je neprecenljivo uporabljati drobne koščke proteanih kombinacij. Na primer, oblika luka, ki povezuje steber in strop, bo postala en kos zasnove in zagotovo bo šla precej nad klopi ali šankom. Seveda se to lahko uporablja tudi kot delitev ozračja. Dejansko so že dokončane še tri restavracije in ta "oblikovanje, ki se lahko prilepi", je ugodno vplivalo.

Ime Projekta : IL MARE, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : Doyle Collection.

IL MARE Barska Restavracija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.