Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zgodovinska Obnova Stavbe

BrickYard33

Zgodovinska Obnova Stavbe Na Tajvanu je sicer nekaj takih primerov obnove zgodovinskih stavb, vendar ima zgodovinski pomen, prej je zaprto mesto, zdaj se odpre pred vsemi. Tu lahko večerjate, lahko se sprehodite tukaj, nastopite tukaj, tu uživate v kulise, tukaj poslušate glasbo, predavate, poroke in celo pravkar zaključene predstavitve avtomobilov BMW in AUDI, z veliko funkcije. Tu najdete spomine starejših lahko tudi mlajša generacija za ustvarjanje spominov.

Ime Projekta : BrickYard33, Ime oblikovalcev : Chien Hwa Huang, Naročnik ime : HC Space Design.

BrickYard33 Zgodovinska Obnova Stavbe

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.