Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zgodovinska Obnova Stavbe

BrickYard33

Zgodovinska Obnova Stavbe Na Tajvanu je sicer nekaj takih primerov obnove zgodovinskih stavb, vendar ima zgodovinski pomen, prej je zaprto mesto, zdaj se odpre pred vsemi. Tu lahko večerjate, lahko se sprehodite tukaj, nastopite tukaj, tu uživate v kulise, tukaj poslušate glasbo, predavate, poroke in celo pravkar zaključene predstavitve avtomobilov BMW in AUDI, z veliko funkcije. Tu najdete spomine starejših lahko tudi mlajša generacija za ustvarjanje spominov.

Ime Projekta : BrickYard33, Ime oblikovalcev : Chien Hwa Huang, Naročnik ime : HC Space Design.

BrickYard33 Zgodovinska Obnova Stavbe

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.