Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjsko Stanovanje

Urban Oasis

Stanovanjsko Stanovanje Projekt oblikuje življenjsko okolje za interakcijo s prebivalci in odmeva njihov način življenja. S preurejanjem porazdelitve prostora se ustvari vmesni koridor, ki deluje kot nevtralen prostor in stičišče, kjer se vključujejo življenja in različne osebnosti družinskega člana. Pri tem projektu so osebni liki prebivalcev ključ pri zasnovi in globoko vpeti v prostor, ki odmeva z glavno oblikovalsko filozofijo tega projekta. Zato ta rezidenca odraža življenjski slog z vključitvijo načina bivanja v notranjost.

Ime Projekta : Urban Oasis, Ime oblikovalcev : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Naročnik ime : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Stanovanjsko Stanovanje

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.