Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjsko Stanovanje

Urban Oasis

Stanovanjsko Stanovanje Projekt oblikuje življenjsko okolje za interakcijo s prebivalci in odmeva njihov način življenja. S preurejanjem porazdelitve prostora se ustvari vmesni koridor, ki deluje kot nevtralen prostor in stičišče, kjer se vključujejo življenja in različne osebnosti družinskega člana. Pri tem projektu so osebni liki prebivalcev ključ pri zasnovi in globoko vpeti v prostor, ki odmeva z glavno oblikovalsko filozofijo tega projekta. Zato ta rezidenca odraža življenjski slog z vključitvijo načina bivanja v notranjost.

Ime Projekta : Urban Oasis, Ime oblikovalcev : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Naročnik ime : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Stanovanjsko Stanovanje

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.