Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Modularni Kavč

Laguna

Modularni Kavč Laguna oblikovalske sedežne garniture je obsežna sodobna kolekcija modularnih kavč in klopi. Zasnovala ga je italijanska arhitektka Elena Trevisan, ki ima v mislih sedežne prostore za podjetja in je primerna rešitev za velike ali majhne sprejemne prostore in pregradne prostore. Ukrivljeni, okrogli in ravni moduli kavča z rokami in brez njih se bodo brezhibno združili z ustreznimi mizami za kavo in tako zagotovili prožnost pri ustvarjanju več shem notranje opreme.

Ime Projekta : Laguna, Ime oblikovalcev : Elena Trevisan, Naročnik ime : SITIA .

Laguna Modularni Kavč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.