Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Modularni Kavč

Laguna

Modularni Kavč Laguna oblikovalske sedežne garniture je obsežna sodobna kolekcija modularnih kavč in klopi. Zasnovala ga je italijanska arhitektka Elena Trevisan, ki ima v mislih sedežne prostore za podjetja in je primerna rešitev za velike ali majhne sprejemne prostore in pregradne prostore. Ukrivljeni, okrogli in ravni moduli kavča z rokami in brez njih se bodo brezhibno združili z ustreznimi mizami za kavo in tako zagotovili prožnost pri ustvarjanju več shem notranje opreme.

Ime Projekta : Laguna, Ime oblikovalcev : Elena Trevisan, Naročnik ime : SITIA .

Laguna Modularni Kavč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.