Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fino Nakiteno Jajce

The Movie Theatre

Fino Nakiteno Jajce Ta umetniški predmet je navdih za brezčasne dragulje Faberge in legendo Marilyn Monroe. Fino nakiteno jajce filmskega gledališča je obsežen kinetični lep nakit, ki združuje umetniški objekt in skulpturo. Lik Marilyn je bil predviden na fotografiji, ki jo je leta 1957 posnel Richard Avedon, kjer pozira z oboževalci nojev. Film Theatre je izdelek ročnih in digitalnih tehnologij izdelave, ki je bil narejen iz srebra in je postavljen z 193 kubičnimi cirkonijevimi dragulji. Objekt je sestavljen iz 3 delov: Gledališče, vrteči se notranji del in skulptura Marilyn.

Ime Projekta : The Movie Theatre, Ime oblikovalcev : Larisa Zolotova, Naročnik ime : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Fino Nakiteno Jajce

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.