Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fino Nakiteno Jajce

The Movie Theatre

Fino Nakiteno Jajce Ta umetniški predmet je navdih za brezčasne dragulje Faberge in legendo Marilyn Monroe. Fino nakiteno jajce filmskega gledališča je obsežen kinetični lep nakit, ki združuje umetniški objekt in skulpturo. Lik Marilyn je bil predviden na fotografiji, ki jo je leta 1957 posnel Richard Avedon, kjer pozira z oboževalci nojev. Film Theatre je izdelek ročnih in digitalnih tehnologij izdelave, ki je bil narejen iz srebra in je postavljen z 193 kubičnimi cirkonijevimi dragulji. Objekt je sestavljen iz 3 delov: Gledališče, vrteči se notranji del in skulptura Marilyn.

Ime Projekta : The Movie Theatre, Ime oblikovalcev : Larisa Zolotova, Naročnik ime : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Fino Nakiteno Jajce

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.