Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Letak

Angry Mailer

Letak Oglejte si 360-stopinjski ogled svoje naslednje hiše neposredno iz letak z domačim seznamom. Zdaj lahko s pregledovalnikom virtualne resničnosti The Angry Mailer (TAM) prikažete Miemode. Angry Mailer je prvi te vrste, ultra prenosljiv in okolju prijazen navidezni resnični (VR) pregledovalnik, ki se pošlje kot pošiljatelj, preobleče se v pop-art papirnato lutko in se zloži v pregledovalnik vr. V tej seriji 360 Open House lahko potencialni kupci 360-stopinjske domače ture iz svojih pametnih telefonov pretvorijo z letakom s seznami doma v pregledovalnik vr. S TAM: 360 Open House spremenite svoj 2D oglas v 3D-resničnost.

Ime Projekta : Angry Mailer, Ime oblikovalcev : Ginger Kong, Naročnik ime : Miemode, LLC.

Angry Mailer Letak

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.