Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Letak

Angry Mailer

Letak Oglejte si 360-stopinjski ogled svoje naslednje hiše neposredno iz letak z domačim seznamom. Zdaj lahko s pregledovalnikom virtualne resničnosti The Angry Mailer (TAM) prikažete Miemode. Angry Mailer je prvi te vrste, ultra prenosljiv in okolju prijazen navidezni resnični (VR) pregledovalnik, ki se pošlje kot pošiljatelj, preobleče se v pop-art papirnato lutko in se zloži v pregledovalnik vr. V tej seriji 360 Open House lahko potencialni kupci 360-stopinjske domače ture iz svojih pametnih telefonov pretvorijo z letakom s seznami doma v pregledovalnik vr. S TAM: 360 Open House spremenite svoj 2D oglas v 3D-resničnost.

Ime Projekta : Angry Mailer, Ime oblikovalcev : Ginger Kong, Naročnik ime : Miemode, LLC.

Angry Mailer Letak

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.